logo.jpg, 28kB

 • Válassz megyét:
  Keresés cégnévre
  Keresés tevékenységre
  Keresés terméknévre

      Főoldal


Szolgáltatás cégeknek

 
Biztosítás Budapest, Kötelező biztosítás, élet és baleset biztosítás, utas biztosítás FINANSZIR Kft. Bp. 10. kerület

A Finanszir Biztosítási Alkusz

létrehozásával lehetőséget kívánunk nyújtani ügyfeleink részére biztosítási ügyeik megbízható, gyors, szakszerű ügyintézéséhez. Fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét.

 

Nálunk

 • kiválaszthatja kedvenc biztosítóját,
 • segítséget talál a megfelelő módozat kiválasztásához,
 • összehasonlíthatja a biztosítók ajánlatait,
 • bankkártyás fizetés esetén egyes biztosítások (pl. utasbiztosítás), akár az indulás előtti napon is megköthetőek
 • több mint 20 éves tapasztalat és gyakorlat,
 • az ország bármely területéről megkötheti biztosításait.További ajánlatunk


Cím: Budapest Gépmadár utca 18. II.em. 10.
Telefon:
06-1-422-1430, 06-30-406-5578
Fax:
422-1431
terkep.jpg, 19kB

Címkék: Kötelező biztosítás kalkulátor Biztosítás Budapest, utasbiztosítás, családi védelem, élet és baleset biztosítás, lakásbiztosítás, kötelező felelősségbiztosítás, CASCO biztosítás, díjszámítás, biztosítás alkusz, pénzügyi tanácsadó cég, kötelező biztosítás felmondása, online alkusz, online kalkulátor

Fal szigetelés és injektálás, teraszok bontásnélküli szigetelése az egész ország területén - Németh Károly

Vállaljuk: Vizes , nedves , salétromos házak, pincék utólagos szigetelését, injektálását szükség szerint speciális vakolat cseréjét. Hőhidak, páralecsapódások megszüntetését.

 


Munkavégzés az egész ország területén!
További ajánlatunk


Cím: Alsódobsza Jegenye út 57.
Telefon:
06/703334804, 06/70-3334814
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: fal szigetelés, falszigetelés, injektálás, Nyíregyháza, pinceszigetelés, salétromos ház, hőhíd, páralecsapódás, málló vakolat, utólagos falszigetelés, nedves pinceHirdetési lehetőségek, kis és közép vállalkozóknak - Lastminute Media - Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya

A Lastminute Media oldalán kedvező árú médiafelületeket vásárolhat az ország egész területén, legyen az televízió, rádió,online,sajtó vagy akár óriásplakát hirdetés! Egy gyors regisztráció után megrendelheti a hirdetési felületet, majd kollégáink eljuttatják Önhöz a szerződést. Az átutalás és a kreatív anyag elküldése után már nincs is több teendője!
További ajánlatunk


Cím: Budapest Váradi utca 26.
Telefon:
+36-20 3313 141
Fax:
+36-26787 481
terkep.jpg, 19kB

Címkék: marketing, hirdetés, televízió, rádió, online, sajtó, citylight, ledfal, óriásplakát, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Salgótarján, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg

Könyvelés, adótanácsadás, üzleti tanácsadás Budapest, Gyömrő - Pepi Kft.

A Pepi Kft. szakértő csapata már több mint 27 éve áll örömmel ügyfelei rendelkezésére céljaik megvalósítása érdekében a könyvvizsgálat, adószakértés, igazságügyi szakértés, üzleti tanácsadás és a belső ellenőrzés területén. Kollégáink számos különböző iparágban (pl.: autóipar, egészségügy, kereskedelem, vendéglátás) rendelkeznek megfelelő szakértelemmel. Célunk az ügyfelekkel való gyümölcsöző együttműködés, a hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása, figyelemmel a mindenkor hatályos jogszabályokra.
További ajánlatunk


Cím: Budapest Lukács György u. 8. X./31.
Telefon:
(20) 410 8208
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: könyvelés, adótanácsadás, üzleti tanácsadás, könyvvizsgálat, adószakértés- és tanácsadás, igazságügyi könyv- és adószakértés, belső ellenőrzés, Budapest, Gyömrő


Liftreklám, hirdetés Eger, Mezőkövesd, Miskolc

Liftben állva mit csinál?... nézi a színes felületeket.. ez a Liftreklám. Hirdessen nálunk. Mindig szem előtt! Németh László vagyok 1997 óta foglalkozom a Liftreklámmal. A liftreklám hirdetési felületeink Győrben és Egerben vannak.
További ajánlatunk


Cím: Eger
Telefon:
30/299-9731
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: reklám, lift, felvonó, felvonó reklámozás, reklám felület a liftekben, lift, reklám, liftreklám, reklám Győr, reklám Eger, Eger, Győr, havi, szem előtt

Liftreklám, hirdetés Győr, Mosonmagyaróvár, Komárom

Liftben állva mit csinál?... nézi a színes felületeket.. ez a Liftreklám. Hirdessen nálunk. Mindig szem előtt! Németh László vagyok 1997 óta foglalkozom a Liftreklámmal. A liftreklám hirdetési felületeink Győrben és Egerben vannak.
További ajánlatunk


Cím: Győr
Telefon:
30/299-9731
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: reklám, lift, felvonó, felvonó reklámozás, reklám felület a liftekben, lift, reklám, liftreklám, reklám Győr, reklám Eger, Eger, Győr, havi, szem előtt, Mosonmagyaróvár, Komárom

Mode Art - New Design Kft. Bp. 17. kerület

A Mode Art - New Design Kft. 1990 óta van jelen az üzletberendezés-tervezés, alkatrészgyártás és -forgalmazás területén. Bemutatótermünkben 2.000 négyzetméteren kiállítva várjuk az érdeklődőket.
Classic kártyával: 5 %
Silver kártyával: 5 %
Gold kártyával: 5 %

További ajánlatunk


Cím: Budapest sszekötő u. 14.
Telefon:
(1) 2585816,
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: A Mode Art - New Design Kft. 1990 óta van jelen az üzletberendezés-tervezés, alkatrészgyártás és -forgalmazás területén. Bemutatótermünkben 2.000 négyzetméteren kiállítva várjuk az érdeklődőket.

Nemzeti Marketing Ügynökség Bp. 16. kerület

A nagy hal ne egye meg a kis halat! Ezért segítünk kicsiknek és nagyoknak és azoknak, akik nagyobbak szeretnének lenni. Mert: aki sokallja a tudás árát, az nem tudja, hogy milyen sokba kerül a tudatlanság.
Classic kártyával: 15 %
Silver kártyával: 30 %
Gold kártyával: 30 %

További ajánlatunk


Cím: Budapest Kornél u. 14.
Telefon:
(1) 4055917, (30) 9487152
Fax:
terkep.jpg, 19kB

Címkék: A nagy hal ne egye meg a kis halat! Ezért segítünk kicsiknek és nagyoknak és azoknak, akik nagyobbak szeretnének lenni. Mert: aki sokallja a tudás árát, az nem tudja, hogy milyen sokba kerül a tudatlanság.


Találatok száma: 24 - 1. oldal/2
      12 » banner_fej.jpg, 19kB